Tuinkabouter kopen

Een nieuwe tuinkabouter kopen?

Op zoek naar een mooie versiering van tuin, balkon of zelfs in huis. Dan kan een tuinkabouter Tuinkabouter kopeneen opvallende leuke toevoeging zijn. De nieuwe tuinkabouters leveren wij zowel in terracotta als kunststof uitvoeringen van Duits fabricaat.
Naast de al beschilderde tuinkabouters is het ook leuk om tuinkabouters of paddenstoelen te kopen om zelf te beschilderen. Deze kunnen met gewone acrylverf uit de hobbywinkel worden beschilderd en zijn af te werken met een acrylvernis (verkrijgbaar bij o.a. de ACTION). Op deze manier kan de tuinkabouter helemaal naar eigen inzicht en inspiratie worden beschilderd. Een tuinkabouter helemaal naar je eigen smaak!

Er zijn tal van verschillende soorten kabouters verkrijgbaar. Denk hierbij aan hele kleine kabouters maar ook grotere 50 cm kabouters en zelfs oplopend tot 1 meter lange uitvoeringen. Voor iedere toepassing is wel een specifieke uitvoering verkrijgbaar. Zoals een vissende tuinkabouter met hengel of een tuinierende tuinkabouter. Daarnaast ook hippe kabouters die zich hebben aangepast naar de huidige tijd.

Een leuke nieuwe tuinkabouter kopen kan eenvoudig via de webshop waar de gehele collectie is terug te vinden.